Η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κ. Ολυμπία Αναστασοπούλου, είχε μια λίαν εποικοδομητική και στοχευμένη διαδικτυακή συνάντηση με τον κ. Mark Nasr, Senior Vice President, Products, Marketing & eCommerce και τον κ. Marc Galardo, Senior Executive responsible for Revenue, Planning and Alliances της Air Canada. 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης διερευνήθηκε η δυνατότητα επέκτασης των απευθείας αεροπορικών συνδέσεων μεταξύ Ελλάδας και Καναδά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, όπως και οι συνδέσεις με νέους προορισμούς στη χώρα μας, όπως η Θεσσαλονίκη. Η Αir Canada δήλωσε ότι εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επέκτασης των αεροπορικών συνδέσεων προκειμένου να καλύψει και την εορταστική περίοδο κατά το επόμενο έτος.

Η Γενική Γραμματέας αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις εξαιρετικές επιδόσεις που παρουσίασε η Ελλάδα στον τομέα τουρισμού κατά το 2022 και τις ενθαρρυντικές προοπτικές του 2023. Αντιστοίχως, τα στελέχη της Air Canada εξέφρασαν την ικανοποίησή τους με το μέγεθος των τουριστικών ροών προς την Ελλάδα και ανέλυσαν τις άμεσες και μεσοπρόθεσμες προτεραιότητες της Air Canada, οι οποίες περιλαμβάνουν την πατρίδα μας.