Η Γενική Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κα. Ολυμπία Αναστασοπούλου συναντήθηκ με την ηθοποιό και παρουσιάστρια, κα. Νάντια Μπουλέ και τον θεατρικό παραγωγό και CEO της People Entertainment Group, κ. Γιώργο Ισαάκ, με τους οποίους συζήτησε για την ανάπτυξη της οπτικοακουστικής βιομηχανίας στην Ελλάδα και πώς αυτή μπορεί να συνεισφέρει στην χρονική και χωρική επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου στη χώρα μας.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τόσο την παραγωγή υψηλής ποιότητας ανταγωνιστικών ελληνικών κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών, όσο και τη διεύρυνση των πωλήσεων των εγχώριων οπτικοακουστικών παραγωγών στις διεθνείς αγορές, όπως και την επιρροή της τεχνολογικής εξέλιξης (streaming platforms, social media, metaverse) στον οπτικοακουστικό κλάδο.

Σημειώνεται ότι η People Entertainment Group φέρνει το «Phantom of the Οpera» στον υπερσύγχρονο χώρο του Christmas Theater τον Φεβρουάριο του 2023 και στο επιβλητικό Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης τον Μάρτιο του 2023.

Το σπουδαιότερο μιούζικαλ όλων των εποχών, η παράσταση – φαινόμενο των 140.000.000 θεατών παγκοσμίως, επιστρέφει στην Αθήνα στις 8 Φεβρουαρίου 2023 με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές του West End του Λονδίνου, μετά από 49 sold out παραστάσεις, που σημείωσαν ρεκόρ εισιτηρίων στην ιστορία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και του Christmas Theater στην Αθήνα.

Το ρομαντικό και επιβλητικό έργο του Andrew Lloyd Webber με τα διάσημα κλασσικά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, το άρωμα σασπένς και μυστηρίου, καθώς και η τρυφερή ιστορία αγάπης μεταξύ της Κριστίν και του μυστηριώδους «Φαντάσματος της Όπερας των Παρισίων» αναμένεται να συναρπάσει και τους πιο απαιτητικούς θεατές.